Cabina foto Oak Events la deschiderea stagiunii 2016-2017 la Teatrul National Craiova

Marți, 11 octombrie 2016, a avut loc deschiderea stagiunii 2016-2017 a Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova, care a debutat cu premiera piesei „O lună la țară”. Cabina foto INSTA de la Oak Events a fost prezentă și ea la eveniment, pe care l-a imortalizat pentru cei prezenți în zeci de fotografii haioase!

Cabina foto Oak Events la deschiderea stagiunii de la Teatrul National Craiova

Cabina Oak Events la deschiderea stagiunii de la Teatrul National Craiova

Cultura și buna dispoziție merg mână în mână! Acest lucru a fost dovedit cu prilejul deschiderii noii stagiuni de la Teatrul Național Craiova. Încă de la intrare, spectatorii au fost invitați în photo corner-ul Oak Events pentru a-și face fotografii cu accesoriile dedicate. Aceștia au marcat astfel prezența la deschiderea stagiunii și au plecat acasă cu suveniruri sub formă de fotografii!

Noile spectacole și proiecte artistice ale Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova sunt reunite sub genericul „Eveniment. Se mișcă teatrul!”. Echipa Oak Events se bucură că a putut fi parte a acestei mișcări culturale și urează mult succes celor de la Teatrul Național Craiova în stagiunea actuală!

Pentru a vedea întreaga galerie de imagini, click aici!

'footer', 'container_class' => 'new_menu_class' ) ); ?>