Servicii

SERVICII CABINE FOTO OAK EVENTS

Fotografii nelimitate

Ofera o amintire de neuitat tuturor invitatilor tai. La orice pachet pe care il alegi noi iti oferim gratuit fotografii nelimitate.

Design personalizat

La cererea ta putem realiza orice design pentru fotografiile print, astfel ca evenimentul tau sa fie unic.

Accesorii trasnite

Elementele de recuzita adauga momentului un dram de stralucire amintirilor tale. Mixul de accesorii (mustati, palarii, diademe, ochelari) face fotografiile mai distractive.

Printam pozele aproape instant

Nu vrem ca invitatii tai sa astepte fotografiile realizate in Cabina Foto Oak Events. Prietenii tai vor primi fotografiile print imediat dupa ce vor iesi din cabina.

Calitate premium

Realizam fotografii minunate de 20 megapixeli, bogate in detalii si culori naturale. Surprindem atmosfera pe o hartie foto premium pentru rezultate uimitoare.

Galerie online in timpul evenimentului

Vrei sa revezi imaginile, sau sa le arati si prietenilor tai cum te distrezi la eveniment? Punem instantaneele online, pe site-ul nostru (cu parola), chiar in timpul evenimentului pentru ca tu sa te bucuri de ele cat mai repede.

Magneti de frigider

Vrei ca invitatii tai sa pastreze clipele minute de la evenimentul tau? Noi iti oferim magneti pentru frigider cu o parte din fotografiile de la evenimentul tau.

Primesti toate pozele pe mail

Daca vrei sa stii cum s-au distrat prietenii tai in cabina foto de la Oak Events, sau vrei sa pastrezi fotografiile in format digital, noi ti le trimitem pe mail, a doua zi dupa evenimentul tau.

Asistenta tehnica

Pe tot parcursul evenimentului Cabina Foto OAK va fi insotita de personal specializat care va supraveghea buna desfasurare a evenimentului tau.